plus edu ngo
Edukacja w bhp to podstawa

Informacja o bezpłatnych szkoleniach otwartych z obszaru bhp dla NGO.

plus edu ngo – e-learning bhp dla organizacji pozarządowych

Współczesny świat jest świadkiem nieustannego wzrostu technologii, a e-learning staje się kluczem do przyszłości edukacji. Nasz projekt plus edu ngo stanowi odpowiedź na rosnące potrzeby sektora NGO w zakresie dostępu do wysokiej jakości szkoleń online, szczególnie w obszarze bezpieczeństwa i higieny pracy (bhp).

Innowacja w sercu naszej misji

Od momentu założenia Fundacji projekt plus edu ngo pozostaje naszym flagowym przedsięwzięciem. Koncentrujemy się na zbieraniu środków i organizowaniu zasobów technicznych, aby stworzyć platformę e-learningową, która dostarczy niezbędnej wiedzy w obszarze BHP dla organizacji pozarządowych. Rozumiejąc unikatowe wyzwania, przed którymi stają małe organizacje NGO, postanowiliśmy oferować nasze szkolenia bezpłatnie dla tych podmiotów. Dzięki temu chcemy zminimalizować bariery finansowe i technologiczne, które mogłyby uniemożliwić im dostęp do kluczowej wiedzy.

Budowanie mostu między specjalistami bhp a NGO

Dążymy do stworzenia platformy, która nie tylko będzie skupiać się na dostarczaniu treści edukacyjnych, ale również umożliwi współpracę między specjalistami ds. bhp a organizacjami pozarządowymi. Wiedza i doświadczenie tych specjalistów jest bezcennym zasobem dla małych i średnich organizacji NGO, które chcą dbać o bezpieczeństwo swoich pracowników i wolontariuszy.

Wsparcie poprzez partnerstwo

Zanim nasza platforma plus edu ngo zostanie uruchomiona w pełni, dokładamy wszelkich starań, by wspierać organizacje pozarządowe w inny sposób. Korzystamy z zasobów zaprzyjaźnionej organizacji, aby już teraz móc oferować bezpłatne szkolenia i konsultacje dla NGO. Wierzymy w siłę partnerstwa i współpracy – razem możemy osiągnąć więcej dla społeczności NGO.

Podsumowanie

plus edu ngo to nie tylko platforma e-learningowa – to misja i pasja. Pracując nad jej stworzeniem, dążymy do zapewnienia organizacjom pozarządowym dostępu do najwyższej jakości szkoleń w zakresie bhp. Zachęcamy wszystkie zainteresowane podmioty do śledzenia naszych działań i dołączenia do nas w tej ważnej misji.

Do czasu uruchomienia naszej platformy korzystamy z zasobów zaprzyjaźnionej organizacji, aby świadczyć bezpłatną pomoc dla NGO.