Wspieraj Nas!
Sprawdź jaką moc mają darczyńcy!

Możesz nas wspierać w dowolny sposób

Od niedawna można nas wspierać poprzez działania z serwisem fanimani.pl. Bardziej szczegółowe informacje znajdziesz na podstronie w naszym serwisie o FaniMani!

Dziękujemy naszym darczyńcom

Z ogromną wdzięcznością kierujemy nasze podziękowania do wszystkich darczyńców Fundacji na Rzecz Rozwoju Bezpieczeństwa Pracy. Wasz wkład jest fundamentem naszej działalności, która zrodziła się z potrzeby wsparcia organizacji pozarządowych w obszarze BHP. Dzięki Waszej hojności, od 2020 roku, możemy realizować misję edukacji i doradztwa, wspierając te instytucje w kluczowych aspektach bezpieczeństwa pracy. Wasze wsparcie jest nieocenione, zwłaszcza w kontekście organizacji o ograniczonych zasobach finansowych, dla których profesjonalne usługi BHP często byłyby nieosiągalne. Dzięki Wam, możemy prowadzić szkolenia i zapewniać konsultacje, nawet na zasadach pro publico bono, co ma ogromny wpływ na poprawę warunków pracy i bezpieczeństwa w tych organizacjach. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każdy gest wsparcia, który pozwala nam kontynuować i rozwijać naszą działalność, przynosząc realną zmianę w życiu pracowników i wolontariuszy w sektorze NGO.

Kim dla Nas są darczyńcy?

Darczyńca fundacji to nie tylko ktoś, kto wspiera ważną sprawę finansowo, ale również bohater, który pomaga tworzyć lepszy świat. Stając się darczyńcą Fundacji na Rzecz Rozwoju Bezpieczeństwa Pracy, dołączasz do grona osób, które mają realny wpływ na poprawę warunków pracy i bezpieczeństwa. Twoje wsparcie przekłada się na konkretne działania, takie jak szkolenia BHP dla organizacji pozarządowych, które często nie mają dostępu do takich zasobów. Jako darczyńca, masz okazję być częścią zmiany, przyczyniając się do stworzenia bezpieczniejszego środowiska pracy dla wielu osób. Twoje zaangażowanie może naprawdę robić różnicę.